Deta, 28 mai 2022
Strada Victoriei nr.27
Ne întoarcem în Casa Ferch din Deta, unde preparatele de influență șvăbească pregătite de doamna Margit Renner se vor întrece cu gulașul fiert în cazan de domnul Roman Renner. Voi trebuie să decideți ce va fi mai bun!
Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11,00.
Meniu și Program
11:00 – 13:00
Brunch cu produse locale la Casa Ferch, Deta
13:00 – 15:00
Vizită și tur ghidat în Deta
Muzeul de pompieri
Biserica romano-catolică
Aperitive:
– Salată de vinete
– Liptauer (pastă de brȃnză) blȃnd
– Liptauer iute
– Platou cu legume de sezon
– Platou de mezeluri/cȃrnaţi de casă
– Platou cu brȃnzeturi locale
– Gem făcut în casă (cireşe, mure, coacăze)
– Salată de Boeuf cu carne vită, legume si maioneză de casă
– Pȃine de casă
Fel Principal:
– Supă de vită cu tăiţei de casă
– Gulaş in cazan din carne de vită
– Friptură de porc cu găluşte şi varză murată
– Sarmale din amestec carne porc şi vită
– Ardei umpluţi din amestec carne porc şi vită
Desert:
– Clătite cu brȃnză dulce şi gem (jeleu de coacăze)
– Gugelhupf
– Plȃcintă cu mere
Băuturi:
– Apă din Ocna de Fier
– Sirop din flori de soc
– Sirop de coacăze
– Sirop de mure (siropurile sunt toate produse Casa Ferch)
– Cafea
Producatori locali:
Miere de albine (Monika Ernst, Cenad)
Telemea de oaie (Opătiţa)
Produse Casa Ferch (gemuri/jeleuri de cirese, coacăaze si siropuri)
Produse lavandă (Bobda)
Lucru de mȃnă (Monika Lazea, Variaş)
Ateliere:
Parada broscuţelor
Atelier de pictură pentru copii
Muzică populară cȃntată de doi violonişti
Detalii și înscrieri pe www.eat-local.ro
Preț:
Copii sub 12 ani – GRATIS
Copii între 12-14 ani – 60 lei
Peste 14 ani – 100 lei