Publicat de pe

Banat Brunch la Casa Ferch

Deta, 28 august 2021

 

Meniu și program

11,00 – 13,00 – Banat Brunch în curtea Casei Ferch
                          Recital live la vioară

13,00 – 15,00 – Tură la Muzeul Pompierilor Deta. Vizită la Biserica Romano-Catolică 

 

Meniu

Salată de vinete

Liptauer blând

Liptauer iute

Platou de legume proaspete

Platou cu mezeluri și cȃrnaţi de casă

Platou cu brȃnzeturi locale

Salată de boeuf cu legume de casă

Pȃine de casă

 

Mȃncare gătită:

Ciorbă de fasole uscată cu costiţa afumată

Gulaş în cazan din carne de vită

Friptură de porc cu găluşte şi varză murată

Sarmale din amestec carne porc şi vită

Ardei umpluţi din amestec carne porc şi vită

 

Deserturi:

Clȃtite cu brȃnză dulce, gem, jeleu de coacăze

Gugelhupf 
 
Plȃcintă cu mere

Băuturi *

Sirop din flori de soc

Sirop de coacăze

Sirop de mure

(*siropurile sunt toate produse Casa Ferch)

Cafea

Producatori locali și ateliere

Miere de albine ( Cenad)

Telemea de oaie (Opătiţa)

Produse Casa Ferch Deta (gemuri/jeleuri de cireșe, coacăze și siropuri)

Produse lavandă (Bobda)

Lucru de mȃnă ( Variaş)

Parada “broscuţelor”

Colţ de joacă pentru copii

 Detalii și înscrieri pe www.eat-local.ro