21 august 2021
Brunch la finalul verii, cu dulceață de prune și cremă de brânză cu gogoșar
Program
11,00 – 13,00 – Brunch la Stână la fântănă
Activități și ateliere în gospodăria ciobăniței:
Meșteșuguri artistice tradiționale – Opincărit
13,00 – 15,00
Tură ghidată la Biserica de lemn din Margina
Plimbare -să aducem oile la stână
Mulsul oilor
Meniu
Ciorbă de berbecuț
Ciorbă de fasole cu afumătură de porc
Friptură din carne de berbecuț
Cârnați de porc
Cartofi pârgăluiți
Aperitive:
Cârnați de porc afumați
Slănină de porc afumată
Untură pe pâine
Drob de miel
Ouă fierte
Legume de sezon
Dulceață de prune
Salată de vinete
Balmoș
Pâine de casă
Brânzeturi și lactate:
Brânză de oaie – telemea
Caș de oaie copt la soare
Urdă
Cremă de brânză cu gogoșar
Cremă de urdă cu ou
Lapte de oaie
Desert:
Cornulețe cu dulceață de prune
Turtă cu mure
Plăcintă cu urdă
Morândău
Băuturi:
Suc din flori de tei
Suc din flori de salcâm
Ceai de mentă
Apă
Cafea
Detalii și înscrieri pe www.eat-local.ro