Publicat de pe

Banat Brunch la Coșteiu de Sus

Coșteiu de Sus, în gospodărie la tanti Emilia

19 iunie 2021

  

Ne întoarcem la Coșteiu de Sus, în grădină la tanti Emilia. La umbra pomilor din livadă vă invităm din nou să degustați cârnați colac și crumpi părgăliți și să vă îndulciți cu turte! 

Meniu și program

11,00 -13,00

Aperitive:

Fasole zdrobită

Cârnaţi colac

Pârjoale de cartofi

Pecină din untură

Laşce lace cu nucă

Oua cu crumpi

Jumeri -mezeluri de porc

Pâine cu ou

Dovlecel pane

Salată de vinete

Branză de oaie( caş şi sărată)

Branză de vacă( sarata)

Branză cu oţet

Cascaval+ cascaval afumat

Pastă de branză cu ceapă

Mămăligă

Pâine de casă

Smântână de casă

Castraveţi muraţi

Gogoşar murat

Castraveţi şi roșii

Ouă fierte

Slănină afumată

Zacuscă

Miere de prună

Lapte

Covăsât

 

Feluri principale:

Ciorbặ de vacuţă

Sarmale cu carne de porc

Sarmale în viţặ de vie

Fasole verde scurtặ

Carne de pui cu ou

Crumpi părgăliţi

Desert :

Prajitură cu miere de albine

Turtă  cu măr

Turtă cu branză dulce

Cornuleţe cu dulceaţă

Băuturi :

Socată

Lămâiţă

Limonadă

Cafea

Apă de izvor

Ateliere :

Opincărit, olărit

Producători locali :

Lavandă de Margina

Trandafiri de Curtea

Produse de la Stână la Fântână

13,00 – 15,00

Tură prin sat, plimbare cu bicicletele

Popas la cariera de piatră

Plimbare la fântâna Corbului, la granița cu județul Hunedoara

 

Detalii și înscrieri pe www.eat-local.ro