Publicat de pe

EEN Can Help continua !

Stimati antreprenori si manageri,

Va reamintim ca derulam campania “EEN Can Help” cu scopul de a oferi sprijin firmelor din Regiunea Vest, care au nevoie de suportul Enterprise Europe Network in aceasta perioada.

Va invitam sa ne reamintim – “Curajul este frica cucerita de un scop mai inalt – o credinta, o cauza, o iubire” (Robert Moss – istoric si scriitor australian). Conform definitiei din DEX, curajul este “forța morală de a înfrunta fără ezitare primejdiile și dificultățile de orice fel”. Situatia socio-economica actuala este, pentru noi toti ,o lectie despre curaj si despre cum problemele creaza adesea si oportunitati.

Echipa EEN din cadrul ADR Vest este pregatita sa va ofere suport in definirea unei strategii si in gasirea de solutii pentru afacerea dumneavoastra.
Totodata, daca aveti nevoie de furnizori, cautati solutii alternative de aprovizionare, nu aveti acces la materii prime, cautati tehnologii pentru reconversia productiei, vreti sa va schimbati modelul de afaceri sau aveti orice alta problema ce tine de competenta noastra, va rugam sa ne contactati.

Scrieti-ne un mesaj cu problema dumneavostra si toate datele de contact la eencanhelp@adrvest.ro, iar un consultant EEN va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Transmiteti acest mesaj si altor colegi antreprenori la care poate mesajul nostru nu ajunge!

Nu uitati sa ne urmariti pe Facebook (https://www.facebook.com/eenroboost/). Suntem online pentru dumneavoastra si actualizam in permanenta pagina cu informatii, resurse, finantari, evenimente online.

Ganduri bune,
Echipa EEN