Publicat de pe

Locuri de vizitat în România cu întreaga familie

La începutul verii, Twinkl v-a invitat să ne scrieți recomandările dumneavoastră de locuri de vizitat în România mai puțin cunoscute, potrivite pentru întreaga familie. Găsiți aici o hartă a câtorva dintre aceste locații, ce vă așteaptă să le descoperiți.

familie privind spre apusul soarelui

Vă pregătiți să vă bucurați de câteva zile libere, dar ați prefera să evitați destinațiile turistice foarte aglomerate, sau nu vreți să vă depărtați prea mult de casă? Sau poate că programul încărcat nu vă permite decât un sfârșit de săptămână de relaxare, și ați prefera să nu petreceți prea mult timp pe drum!

Indiferent de motiv, merită să vă faceți timp pentru a descoperi o parte din bogăția și varietatea unor locuri de vizitat din România. Redescoperiți, împreună cu întreaga familie, frumusețea și ospitalitatea unor obiective poate mai puțin cunoscute, dar pline de farmec.

Twinkl vă oferă în cele ce urmează surse de inspirație pentru zilele libere petrecute în familie, pornind de la câteva dintre recomandările părinților, profesorilor și specialiștilor din toate zonele țării.

Citiți continuarea

https://www.twinkl.ro/blog/locuri-de-vizitat-in-romania