Publicat de pe

Planuri de zbor pentru destinația Timiș!

Turism Timiș a participat vineri, 4 noiembrie 2021, la discuțiile cu reprezentanții companiei Turkish Airlines reprezentată de domnii Ali Armagan Otlak, director general şi Valentin Niţu, director de marketing în cadrul Turkish Airlines Constanța privind posibilitățile de introducere a noi curse aeriene spre și dinspre destinația Timiș.
Dincolo de posibilitatea introducerii de noi rute precum Timișoara-Istanbul, de posibilitățile de promovare a destinației noastre prin intermediul companiei Turkish Airlines, aceasta și-a arătat disponibilitatea de a susține vizite ale tour-operatorilor străini interesați de pachete turistice complexe axate pe Banat, inclusiv în contextul 2023.
Începerea unei colaborări cu Turkish Airlines ar oferi atât timișorenilor și bănățenilor, cât și vecinilor din Serbia, accesul la noi rute spre întreaga lume.

Discuțiile de la Consiliul Judeţean Timiş, coordonate de vicepreședintele Alexandru Proteasa, au fost precedate de o întâlnire a delegației companiei Turkish Airlines cu reprezentanți din conducerea Aeroportul International Timisoara

și au vizat inclusiv cursele charter, interesante pentru agențiile timișorene.